Jul 24, 2011, 11:56 PM

Закачка 

  Poetry » Love
1447 0 35

 

Тоя вятър е като дива прегръдка,

толкоз луда, нежна и дръзка,

с порив роши косите ми гъсти

и отново ги сплита с немирните пръсти.

 

И надипля на гънки полата,

и обгръща без свян и снагата,

и поднася ме с повеи бурни,

гали страстно и моите устни.

 

Не поглежда, не спира играта,

закачливо се шмугва в шубрака,

а оттам, поприкрил се в листата,

ти ми смигваш с усмивка позната.

© Мартина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??