Oct 2, 2024, 8:20 AM

Закачка 

  Poetry » Humour
100 0 2

Отново се срещаме, без уговорка, без план -

случайност или нова порция плам?

Съдбата шега ли с нас си направи?

Нали исках всичко аз да забравя?

 

А вместо това пак се смея със глас

и бъбря с теб тъй непринудено аз.

Мечтание, погледи, флирт... И мълчание.

Тази среща ще бъде за нас изпитание.

 

Времевъртът е само в "Хари Потър" измислен.

Може ли всеки мой ход да е строго обмислен?

Може в миг да отстъпя, но не връщам играта.

Приемам, че опит е, знак на съдбата.

© Bo Boteva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??