Jan 24, 2014, 4:48 PM

Закъснялата любов 

  Poetry
1185 0 11

Тя не идва спокойно -

със усмихнати устни.

Тя връхлита поройно -

един взрив от чувства.

Тя е безмълвна, неясна.

Не изчаква, не проси.

Тя е фина - и опасна.

Не задава въпроси.

Тя е бърза. Внезапно

към сърцето ти тича.

Не разбираш, не знаеш

ти - че вече обичаш.

Пърха тя - като птиче.

Ала лесно - не литва.

Нежна е като кокиче -

но докрай те изпитва.

Пивка е като вино....

Но до дъно разтърсва.

Но за нея умираш -

и със нея - възкръсваш.

© Стефан Янев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??