Aug 2, 2015, 11:07 AM  

Залезът 

  Poetry » Odys and poems
835 0 0

 

Залезът на твоето слънце

е различен от моят, дори...

пак да огрее твоето лице

пак ще покаже пътя ти...

 

през тъмнината...,

където луната свети

върху тънката линия,

където водата със суша дели...

 

Където два свята се сливат

и вече няма сълзи...

 

Във всеки свят живее любовта,

между приятели и със света...

И всякога немее в самота,

блестяща под слънчевата светлина,

искряща под лъчите на сутринта...

Вечната лилия, символизираща вечността!

© Кейтлин А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??