Feb 23, 2017, 11:12 AM

Залезът гори 

  Poetry » Phylosophy
497 0 2

Залезът гори отново -

все така прекрасен!

Животът си върви отново -

все така ужасен!

Усмихнеш се, зарадваш се, а после

една секунда нужна ти е

и не ти е нужно нищо още,

да паднеш долу духом

и там да те оставят те сломен -

човеците жестоки -

сам, в плен на своя тъмен ден!

 

FONY

© Fony All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не знам как разбра дали съм млада Мерси!
  • Тъжно откровение, но си млада и животът е пред теб. Поздрави
Random works
: ??:??