Mar 2, 2013, 10:57 PM

Замълчи... 

  Poetry » Love
517 1 3

Тази нощ не искам да говориш...
Просто стой до мен и помълчи.
Очите сини искам да заториш,
само сърцето ти да чувам как тупти. 

 

Искам да е тихо. И безумно.
Да се гледам в твоето лице.
Искам да си с мене. Чак до лудост.
Да се губя в твоите ръце.

 

Искам да те има и да зная,
че си само мой за този миг.
А за утре, вчера и безкрая...
Без значение е. Днес до мен бъди!

 

Замълчи. Не искам да говориш.
Думите болят. И са лъжи!
Очите сини искам да затвориш...
Нека да е тихо... остани! 

© Капка Роса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??