Омразата - това е гневът на слабите.
Не тъгувай за момче, което не заслужава.
Не тъгувай за минала любов - тя не се съживява.
Не тъгувай никога.
Не захвърляй приятелството заради момче
и помни - и утре е ден.
На колене не падай в любовта,
ако достатъчно я уважаваш.
В живота за нищо не моли,
защото с това се унижаваш.
Обичай искрено и нежно,
тъй както би желала да обичат теб.
Но ако видиш някога да те лъжат,
колкото и да боли - иди си и не се обръщай вече,
но любовта си горда запази...
© Мел Стоименова All rights reserved.