Jan 14, 2024, 10:50 AM

Запечатано 

  Poetry
91 0 0

Тя, душата, все ще чака...
В един цвят напролет,
с едно щурче във мрака...
И устни, дето не говорят.

Все ще търси...
В една луна по тъмно,
в уханието на липи...
И всеки път, щом се съмне.

Душата, все ще помни...
Един изгрев в нечии очи,
една любов огромна...
И всяка болка, дето я сломи.


 

© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??