Feb 2, 2011, 6:57 AM

Запомни ме такава 

  Poetry » Other
592 0 0

Запомни ме  такава -
непокорна,
устремена и дива -
амазонка...

Запомни ме такава -
неспокойна...
страстна и обичаща
до болка...

Запомни ме такава -
огнена...
захвърляща дрехи,
оголена...

Запомни ме такава -
без грим,
с напукани устни
и притеснена,
понякога тъжна
и наранена...

Запомни ме такава -
истинска...


© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??