May 29, 2007, 12:36 PM

Заради любовта... 

  Poetry
693 0 0

                                         Заради любовта...

Познах коя съм,
когато в теб открих любовта!
ослепяла полетях, с капките роса се слях...
Потърсих се в очите ти,
открих всемири и богове-кумири...
гола през тревата на утрото
в леглото ти заспивах...
Познах коя съм,
когато споделих самотата ти безбрежна
като грехопадение
в нощта неизбежна...
прегърнах утрините на твоите дни,
нима от щастие може и да боли...?!
Познах коя съм,
когато в грохота на морската вълна
изстена притихналия стих
на онази другата, на твоята жена...!
Отварям вратата на откраднатата ни мечта
и си тръгвам
защото открих -
само така ще мога пак истински да те обичам...!

© Айбигел айбигел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??