Jun 29, 2017, 6:57 PM

Заради мен остани! 

  Poetry » Love, Civilian
585 3 4

Остани, заради мен остани...
Искам тук, искам да останеш...
Да отворим всичките врати...
Пред затворената да застанеш...
Не искам друго, само остани.
Не искам много, само ме обичай...
В сърцето мое ти се настани...
С любовта си нежна го обричай...
Остани, за дълго време остани...
Недей, не тръгвай аз те моля!
Към пътя чакащ ни сега тръгни – 
нека бъде на Сърцето воля...

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??