Feb 24, 2009, 8:36 PM

Защо??? 

  Poetry » Love
693 0 0
Защо, когато те обичам,
светът е вечно против мен?
Защо, когато аз те мразя,
усмивката ти е за мен?


Защо очите ти са тъжни
във всеки светъл слънчев ден?
Защо ли толкоз много те обичам,
щом ти не си за мен?!

© Десислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??