Защо има толкова много
завист в този свят....?
Толкова ли е трудно
да бъдем по добри и
и вместо да пречим,
да подадем ръка, на
хора, които имат истинска
нужда от нас трябва да
бъдем по добри и състрадателни.....?
Защо толкова ли е трудно
да го направим.....?
Лесно е само да го говорим,
но практиката, действията
те реални ли са наистина......?
Тя показва колко е трудно
на някои хора да бъдат просто
истински хора....?!?
© Виолета Перфанова All rights reserved.