Aug 10, 2018, 9:18 AM

Защо 

  Poetry » Love, Free verse
291 0 0

Защо

 

Защо целуваш тъй горещо?

Целувай ръцете ми топли,

целувай очите ми недоспали

и сърцето ще чуе твоите мисли.

Пламенната ти любов расте

и прониква във фибрите на моето тяло.

Върховно е да усетиш обич

пълзяща по тебе като жива.

Дланите топли, пълни с огън,

да се разхождат по тялото снажно.

Целувай все така нежно,

обвивай душата ми с обич,

вплитай ръцете си в буйната коса

и всяка тръпка ще бъде за тебе.

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??