Jan 10, 2011, 4:07 PM

Защо ме обичаш 

  Poetry » Love
1792 0 1

Защо ме обичаш?
Всяка нощ това се питам,
всяка нощ, преди да заспя.
Защо ме обичаш?
Ти караш ме да политам,
да редя нежни слова.
Защо ме обичаш?
Ти знаеш колко съм ранима,
знаеш всеки недостатък мой.
Защо ме обичаш?
та аз понякога съм толкова неразсъдлива,
истерична, груба, а ти все още си мой.
Защо ме обичаш?
Не спирам да се питам.
Понякога се чудя дали те заслужавам...
Защо ме обичаш?
Ти караш ме така силно да обичам,
ти ми даваш сила да се изправя, когато падам.
Защо ме обичаш?
Ти по-добър човек ме правиш,
караш ме да се усмихвам, дори когато срадам.
Защо ме обичаш?
Ти караш ме да вярвам в мечтите,
най-добрто от себе си да давам.
Защо ме обичаш?
Сякаш в едно слели са се душите,
моята със твоята душа.
Защо ме обичаш?
Ти си така романтичен.
Ти показва ми какво е любовта.
Защо ме обичаш?
Ти си толкова различен,
ти си като ангел сред война.
Защо ме обичаш?
Всяка нощ това се питам,
всяка нощ, преди да заспя.
Защо ме обичаш?
Аз все още не разбирам,
но те обичам точно заради това...

© Грета Ганчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • В любовта има магия , рецептата е неизвестна.Понякога действа кратко,понякога за цял живот.Поздрав!
Random works
: ??:??