Jun 10, 2007, 10:24 AM

Защо не спите? 

  Poetry
1158 0 7
  Защо не спите?

 

Защо не спите, господа?

Тревожна съвест ли Ви гложди,

или ей тъй, от самота,

горещи мисли Ви спохождат?

 

Във мрежата ли сте онлайн -

разцъквате си в някой чат,

или пред другия екран

сте зяпнали порно-канал?

 

И за партийните дела

пак някой с някого се кара,

а лидерът Ви, господа,

във Вас видял е вълк в кошара...

 

Да сте спокойни, господа,

за хляб мислете, не за ножа,

че много гладни по света

не спят. Това да Ви тревожи!

© Галина Белинска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??