Защото аз не искам да греша.
Не искам да пристъпвам громко.
Не искам кървава душа,
оставила безжизнени отломки.
Защото искам да живея
в изпълнен с радости и смях
свят - цветен. Да, копнея
да тъна в мир и доброта.
Защото аз не искам болка.
Не искам да ранявам бедните
създания на майката Природа.
Не искам да не виждат слепите.
Не искам този свят да бъде мъчен.
Не искам черно було да ни гали всяка нощ.
Не искам любовта да е отлъчена.
Не искам всеки ден да бъде лош.
Защото искам да забравя.
Защото искам да простя.
Да бъде светло си мечтая,
да грейне нещо в тази тъмнина.
© Нана All rights reserved.