Dec 15, 2020, 7:33 PM

Защото съм тук да обичам 

  Poetry
333 0 2

 

Изсъска Декември и ето,

потъна в гирлянди градът.

Крушчици шарени, цветни,

проблясват и в тъмното мрат.

Празник е! Идва Свето Рождество

и топлина от прозорците маха.

Даже клошарят и куче едно

се сгушиха топло във мрака.

Изсъска Декември, и ето –

две думи с надежда изричам:

живея тъй просто и леко,

защото съм тук да обичам!

 

 

 

© Добри Бонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??