Oct 21, 2015, 6:27 PM

Защото те има 

  Poetry » Love
277 0 0

Дъждът те доведе пред моята врата
Във вечер на прохлада и свежа тишина.

Сърцето ми спечели с чистата душа,
Прозираща през поглед на утринна тъма.

Обичаш ме силно и въпреки мен,
Отвръщам със същото с поглед пленен.

Дъждът си отиде, останахме двама,
Посрещаме есени, зими, лета...

А чистият поглед остана,
Посреща ме сутрин с кафе във ръка.

© Боряна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??