Jan 24, 2010, 5:37 PM

Заслужих си 

  Poetry » Love
779 0 6

 

 

 

Връщам ти всички прекарани нощи.

Връщам ти всички пролети сълзи.

Хайде, вземи си ги! Има ли още?

Аз твърде скъпо за тях си платих.

 

Но признавам, заслужих… всичко!

Всяка зима разбунтувана в мен,

ме превърна във полет на птица,

докоснала с нежност светлия ден.

 

 

 

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??