Feb 1, 2008, 3:25 PM

Заслушвам се в тишината 

  Poetry
544 0 13
 

Заслушвам се в тишината,

красиво в нея да усетя.

Да й изгоня самотата,

пътя с душевност да осея.

 

 

 

В нея много красота се крие,

пълно с вълшебство и копнежи.

Всеки може малко да открие

от своите любовни стрeмежи.

 

 

 

Усещам, до мен сега се приближава.

Без страх! Като истинска богиня.

В нежност себе си да отстоява,

че за любов не е просякиня.

 

 

 

Приказно тъгата тя приспива

с ласката на любовта.

После на пръсти си отива

и оставя капчица сълза.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??