Mar 3, 2011, 11:38 AM

Заспали часове 

  Poetry
356 0 0

Заспали часове.
Часовник тихо трака.
Сърце тупти
и плахо чака
феята със черните крила
да ме вземе с нея
на твоята звезда.

© Слънчоглед Слънчоглед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??