Nov 20, 2004, 2:39 PM

Заспи 

  Poetry
1393 0 0
                       Заспи



Легни! Заспи! - и мен сънувай
облечен в синьо, жълто и с цветя,
от които се носи аромата на калията на любовта.

Заспи! - остави ме да те пазя,
ти сладък плод на нощната тъма.

Заспи! - остави ме да те галя,
поне до пробега на първа светлина.

Заспи! - остави ме да те гледам,
ти нежно очертание на ангелска душа.

Заспи! - остави ме да докосвам,
твойта кожа - бяла светлина.

Аз моля те заспи! -
нека да ти се любувам,
докато не дойде пак деня.

© Мерт Птах All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??