Sep 24, 2008, 12:03 PM

Заспива мисълта ми... 

  Poetry » Phylosophy
506 0 4
 

Заспива мисълта ми

в нежно чувство.

Сега съм само

фибри

и

емоция...

Не искам

след това да се събуждам

помежду

нрави,

истини,

уроци...

 

Блажен невежия

в живот от вяра,

че всичко в този свят

му е подарък...

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??