Jun 7, 2008, 7:29 PM

Застинало 

  Poetry » Other
625 0 0

 

Като картини от недалечното минало,

във време непочувствано, а отминало,

ще спрат безлюдните улици

с желание в нелепост изстинало.

 

И ние, забравили спомена,

пуснали го на воля със вятъра,

ще се гледаме със злоба принудена

от туй, което сами сме съсипали.

 

Сменихме със нощта деня,

за да се търсим в ненамиране обречени.

Картини от недалечното минало,

сега във черно облечени.

 

Пейзажи на чувства потъпкани,

залети с шрапнели от болката.

Стени на плача и надеждата,

на вярата в откровени неистини.

 

Натюрморт, изтлеял във пламъка,

обречен на бавно изгаряне -

заспиваме и се будим във свят,

димящ във трагично повтаряне.

© Константин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??