Oct 1, 2015, 11:05 PM

Затишие 

  Poetry » Love
510 0 2
В очакване на... друга люта зима,
събирам във душата си кожуси...
Защото знам, че много студ ще има,
след прелесните тъй любовни звуци.
 
В очакване на... следваща стихия,
притихнала заслушвам ветровете...
Не вярвам вече във любов-магия,
а за пощада моля боговете...
 
Затишието... предвестник е на буря,
но аз в сърцето с буриите живея.
Ще победя... макар и да загубя...
И пак със жар в сърцето ще живея!
 

© Татяна Денева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??