May 15, 2006, 12:02 PM

Затвор 

  Poetry
871 0 2

Пленник съм за тебе,
а затвора ми са твойте очи,
тъмните решетки са ръцете ти,
надзирателя ми - твоето сърце.

Между четири стени затворена,
споменът със мен стои.
От ръцете ти оново съм затворена,
от сърцето ти наказана дори.

И мечтите през една се гонят,
блъскат се и ги боли.
Вече знам, ще съм затворена,
ала болката не ще боли...

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Просто... Много красиво! Животът в затвор пресъздаден по такъв необикновен начин...
  • Аз бих лежал в такъв затвор!Поздрав!!!
Random works
: ??:??