May 15, 2010, 8:52 PM

Затворена страница 

  Poetry » Love
673 0 1

Друг образ виждаш, когато с мене говориш.
Друг глас дочуваш, викал те преди.
И невъзможно е да се преструваш -
обсебен от нея изцяло си ти.
Друга! - неспособен си да го прикриваш
и да отричаш, и да се любиш дори.
Жаден от мене щом понечи да пиеш,
всъщност от жажда по друга горя.
От мисли по нея обсебен живееш,
а с мен казваш, че искаш да си!
Но всяка една страница се затваря!
Моля те, затвори тази и ти!!!

© Гери Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??