Черни слънца превзеха черното небе
Черни бури заляха мъртвото море
Студени сенки пълзяха към Смъртта
Леден полъх от Бездната полетя
Слепи бяхме родени в тъмнина
Звуците откраднати от черна тишина
Блуждаехме пълзейки в коравата пръст
Вярвахме на демони жадувахме мъст
Никой нямаше смелост нямаше сили
Умове и души с тъмен вятър покорили
Бяха онези черни незнайни богове
Невидими но дебнещи във всяко едно сърце
Кръвта бавно пресъхна лицата се стопиха
Сухи тела в черното се попиха
Превърнахме се в шепот на тишината
А мракът сляпо се взираше в душата
Но кръгът не се затвори
Изобщо не беше кръг
„Завинаги“ тъмнината отговори
„След вечността пак ще бъда тук“
© Ерджан Бекир All rights reserved.