Oct 16, 2008, 6:36 AM

Зависимост 

  Poetry » Love
798 0 20
Ти вече си зависимост,
дихание,
съзнателна тревожност
превзела моето съзнание!
Изостряш сетивата
до безкрайност.
Безумие от радост и тъга,
превръщаш сънищата
в пареща реалност,
изплували от розова мъгла.
И музика си нежна
и мечтание,
вълнА от болка и от страст,
преплетени в едно желание
с любов -
космически контраст.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??