Aug 15, 2016, 12:29 PM

Завръщане 

  Poetry » Love
394 1 14

Сега, когато теб те няма, чувствам,

че ме докосва твоята сълза,

че ме целуваш с пръхкавите устни,

оставили по бузата следа!

 

По пърхавите мигли виждам още

как тихо трепкат капчици роса!

Завръщаш се така в съня ми нощем...

И с този сън се връща любовта!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??