Jul 21, 2007, 9:17 PM

Завръщаш се 

  Poetry
506 0 0
Ден на завръщане -
ден на тъмносиня рокля
и гердан от карнеол...
Ден на Княжево и дъщеря ми,
там, по сандали...
Ден на мигове със моите мисли,
у дома - когато съм сама...
Ден на покана да отидем
на рожден ден
на хижа Планинец...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??