21.07.2007 г., 21:17 ч.

Завръщаш се 

  Поезия
504 0 0
Ден на завръщане -
ден на тъмносиня рокля
и гердан от карнеол...
Ден на Княжево и дъщеря ми,
там, по сандали...
Ден на мигове със моите мисли,
у дома - когато съм сама...
Ден на покана да отидем
на рожден ден
на хижа Планинец...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??