Apr 29, 2010, 8:32 PM

Зазори се след пладне 

  Poetry » Phylosophy
474 0 7

Зазори се след пладне...

Бях пропуснала изгрева -

всекидневно минаваше мълком

покрай моите чувства

и мисли,

и вяра...

Зазори се, преди да се стъмни...

Само миг светлина

и в душата се съмна

изведнъж,

потресаващо бързо...

Залових се да виждам,

да искам,

да връзвам

думи в действия

и да съзиждам...

И сега бързам много.

Всеки миг ми е ценен.

Дебне залез...

Изтича съдбата...

Зазори се след пладне,

зазори се в мене...

Бог ми даде да видя зората!

 

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??