Jul 12, 2021, 6:11 AM

Здравей, прекрасно лято 

  Poetry » Landscape, Other
772 7 12

Здравей, прекрасно лято, ти дойде, 
слънцето пече,  по-силно, по-жарко.
Плуваме всички в спокойното море, 
разпръсват се облаци в  небето ярко.
 
През лятото всичко е много добре:
Слънцето, морето и пясъка на плажа, 
Искам аз да  чувствам повече
вълните и красотата на пейзажа.
 
Сега навън е прекрасно лято, 
напълваме си сърцето с топлина. 
Пясъкът горещ блести като злато,
всичко е прекрасно и правим добрина.

 

Автор: Виктория Милчева-Тири М

© Виктория Милчева All rights reserved.

The work is a contestant:

Здравей, мое лято! »

10 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??