Feb 26, 2013, 10:03 PM  

Земетресение 

  Poetry » Love
1236 0 8

Земетресение

 

 

Виждаш ли - забравих те, не вярваше!

Подтикван от безсмислие - стопи се!

Евтино продаде се,  не трябваше,

а чарът ти използвано разби се!

 

Сам дали ще искаш да опиташ,

че силата да вярваш  притежаваш.

Изстрадала любов да те опива,

безсилен да обичаш и прощаваш.

 

Няма да получиш без заслуга

целта си, щом безпътно раздвоен си.

Е, има още някаква пролука -

отново пак на някого потребен си.

  

Повярвай ми, не страдам, потърси се -

изгубен си в безмерност и покруса.

От тази безтегловност отърси се

и старата любов да те раздруса!

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??