SPIRITUS SANTOS
... безсилен е
Момиче скелет
намира мъртви
часовник стар
времето спира...
демон-монах
бие камбаната
... кръгът се отваря.
а на олтара кукла обесена.
Слама и глина, въже от пясък
в утроба детска... майка се ражда
ВСИЧКИТЕ ДЕМОНИ ИЗЛИЗАТ НА СВЕТЛО
30.04.15 г
© Росен Иванов All rights reserved.
Дано твоята кукла не оживява, Росене.И демоните да се приберат.
Жесток стих в буквален и преносен смисъл!Здравей!