Mar 7, 2013, 1:01 PM

Зима на село 

  Poetry » Landscape
606 0 4

Зима на село

 

                              На Зинка

 

Изсипа небосклона ситен сняг

и той покри изгнилите листа,

и всичко заблестя от чистота,

и стана светъл вечерният мрак.

 

А къщиците – лодки до брега

на бялото, утихнало море -

извиват дим към зимното небе

и като ласка сипе се снега...

 

К. Костадинов


Последен поздрав към отиващата си, обичана от мен зима!

© Костадин Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??