Dec 20, 2007, 11:58 AM

Зимна картина 

  Poetry » Landscape
636 0 13
Падна здрач, пътуваме окъснели.
Всякъде дървета, мрачно оголели.
Клони като молещи ръце се сплели,
чинно закона на природата прочели.
Мнимо мъртви, но глави не свели!
Тъжни, но изящни като  дантели!
В сън заслужен нека да заспят,
сокове с нектар жаждата ще утолят!
И пак  напролет, пълни с нов живот,
ще дарят с цвета си изобилен плод!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??