20.12.2007 г., 11:58 ч.

Зимна картина 

  Поезия » Пейзажна
635 0 13
Падна здрач, пътуваме окъснели.
Всякъде дървета, мрачно оголели.
Клони като молещи ръце се сплели,
чинно закона на природата прочели.
Мнимо мъртви, но глави не свели!
Тъжни, но изящни като  дантели!
В сън заслужен нека да заспят,
сокове с нектар жаждата ще утолят!
И пак  напролет, пълни с нов живот,
ще дарят с цвета си изобилен плод!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??