Apr 8, 2011, 9:41 PM

Зимни припънки 

  Poetry
1193 0 20

 

Из цикъла „ФУНГАментализъм”

 

Зимни припънки

 

Малко рано таз година

преброихме се любовно.

Спори хвърлихме… Мнозина

ме подкрепят безусловно!

 

В мухъл тъне Парламента,

по е „топло” от пандиза.

Ух, как хванахме момента,

да си поживеем в криза!

 

Времето лети-и  - години...

не дремете зимен сън!

Хей, припънки мои любими

с вас раста, макар и пън!

 

В гниещ свят живот живеем,

някой ден ще се разложи.

Дружно да сечем и сеем…

щом без пънове не може!



*... "преброихме се любовно"... 

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=247022 

© Борис Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??