Feb 27, 2018, 4:53 PM

зимно 

  Poetry
330 0 2

здравей пеперудке
виж как вали
снежинките бели
танцуват от зори

 

сипят се тихо
върху сивата земя
затрупват мълчаливо
човешката тъга

 

навънка е красиво
снежна пелена
цветно и игриво
в човешката душа

 

слънцето щастливо
усмихнато изгря
кокиче мълчаливо
загадъчно проби снега

 

снежко ръкомаха 
със своите метли
моркови раздава
срещу сбъднати мечти

 

приказка вълшебна
написана със сняг
картина триизмерна 
на чуден зимен впряг

 

здравей пеперудке
сладичко заспи
снежната фея
над теб невидимо ще бди 


 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??