Feb 5, 2009, 9:26 AM

Златен 

  Poetry » Other
1415 0 2
Само, защото съм жив
и мисълта ми с теб не се разделя,
търся тялото ти, като див
петел със луда крава мисли да споделя.

Само, защото съм златен,
ще се намери майстор да ме обработи.
Дискретно аз блестя 24-ри каратен,
когато дъвчеш и устата щом ломоти.

Само, защото съм жаден,
без да желая някой да подпия,
течността нахлува с ритъм бавен
и радост има във нощта, кръвта ми щом пулсира.

Само, защото съм гладен,
налага ми се, пиленце, да те погълна.
Рано раних със хищниците равен.
По-лошо става, ако искам да повърна.

Само, защото живея в общество,
детето ми е друсано със захарен памук.
Заслепени, под ръка аз крача с божество
и бъдещето пускаме във кофа за боклук.

на Рени
юни 1999
Кирил Пеев

© Кирил Пеев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • някак си ми хареса!Поздрави!
  • ..Заслепени, под ръка аз крача с божество
    и бъдещето пускаме във кофа за боклук..

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Браво!!
Random works
: ??:??