May 17, 2017, 12:08 AM  

Златна ябълка 

  Poetry » Love
635 3 17

Много чувства в безкрая горели са -

сее вятър безлик пепелта 

и където прашинките спрели са,

никнат залез, звезди и луна! 

 

Светилата разказват ми приказка -

златна ябълка нощем блести 

сред омая на пролетна мистика... 

А в съня ми прегръщаш ме ти! 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??