Nov 28, 2010, 11:55 AM

Знаех 

  Poetry » Love
1113 0 5

 

 

 

Знаех, че ще се срещнем някога
и ще се слеем в мисли от сбъднати мечти,
усещах, че ще се намираме всякога
и чувството огнено дълго ще ни гори.

Знаех, че ще посрещнем лятото
и волно ще кръжим с чайките до зори,
подозирах, че ще е по-силна от някога
любовта, която дълго ще ни държи.

Знаех, че ще се сливаме с вятъра
при допира на горещите ни мисли,
мислех, че ще разнесем ефирно с пясъка
мечтата, която чакахме да се събуди.

Знаех, че ще потъна цветно цялата
и ще се преродя наново от розови листи,
не подозирах, че ще разцъфна в магията бялата
и ще се тая дълго сред нейните прекрасности.

Знаех, че ще сбъднем някога
и ще поддържаме огъня дълго да гори,
предупреждавах, че ще открием мястото,
предречено за нас от дълги години.

Знаех, че ще се случим някога
и ще се родим наново в розови мечти,
усещах, че ще заспиваме всякога, 
а утрото ще ни пази за себе си будни.

Знаех, че ще пропиша в бурята 
и ще ти съчинявам рими светкавични,
познах, че ще намеря дирята
и ще настанявам при теб за дълго звезди.

 

© Светлана Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Николина, радвам се че те е докоснало по свой начин. Благодаря ти!

    Моника, добре дошла в моя свят и благодаря за отзива!

    Петя, усмихна ме...благодаря!

    Евелина, дано ти е допаднало, зарадва ме и твоето присъствие!

    Огнян, благодаря за откровението, трогна ме!
  • Хубаво!!!
    Поздравления!
  • 6 :P
  • Чудесно е браво! Много нежно,красиво изпълнено с оптимизъм и истинска любов!
  • ехе...ти си цяла врачка,Светле..."Аз знам,че нищо не знам" и така ми е много добре...поздрави за стиха
Random works
: ??:??