Sep 2, 2010, 6:16 PM

Знаеш ли 

  Poetry » Love
806 0 2

                        Знаеш ли, че аз съм любовта,
                        за която вечер си мечтаеш
                        и всяка твоя мисъл мога аз да уловя,
                        и това, което желаеш.
                        
                        Знаеш ли, че аз съм тази,
                        която ще стопли премръзналата ти душа
                        и всички горчиви спомени
                        мога аз да залича.
                        
                        Знаеш ли, че усмивката мога да ти върна
                        и радостта от това да се чувстваш жив,
                        всичко мога, повярвай го само,
                        че можеш пак да бъдеш щастлив.

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??