Oct 27, 2022, 2:22 PM

Знай как да даваш без колебание. 

  Poetry » Free verse
788 1 2

Обичам да пиша стихове!

Не съм много уверена в себе си!

Опитвам се да давам част от сърцето си в това което пиша.

В живота се смея .

Обичам много мира !

На враговете си прощавам!

Много обичам да любя човека до себе си.

Обичам простора и най- вече обичам да съм свободна! 

Аз дори да загубя в някой конкурс за писане аз ще се чувствам горда с това че съм изявила желание да участвам . За мен не е важна победата за мен най - важното е да докосна сърцето на хората с това което съм написала.

© Violeta Dimitrova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мила Виолета, споделяш искрени чувства! В конкурсите няма загуби, има класиране. Ти си още доста млада, ще се усъвършенстваш с времето. Сега ще те подкрепя с глас. Бъди смела и занапред!
  • Много хубави мисли и разсъждения си написала! Пожелавам ти успех!
Random works
: ??:??