Dec 8, 2011, 3:52 PM

Знам 

  Poetry » Love
390 0 0

 

 

Знам, че след мен друго ще бъде,

знам, че след мен друг ще дойде.

Знам, че тогава за мен ще си спомняш,

и знам, че тогава със мене ще бъдеш!

 

Защо си ми ти тогава - когато ме няма,

защо съм ти аз, когато съм тъй далече?

Защо времето с нас подигра се

и защо животът на двама ни изсмя се?

 

Съдбата - нея да я намесваме, няма;

силите в нас - това е съдбата, но

сила над живота - съдбата няма.

Сами ние сме сила над всичко!

 

Няма виновни за нашата участ -

ние самички държим юздите -

Накъдето погледнем, натам ще потеглим,

някога и някъде там ще бъдем !

 

 

Листата от гората

 

 

© Благовест Цветанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??