Jan 30, 2009, 12:04 PM

Зная... няма да ми стигне... 

  Poetry » Love
686 0 9

Полети към мен с копнеж на птица,
жадна да се слее с топлия си Юг...
Вярвай, вярвай... винаги ще искам
да се завръщаш тук... и само тук...

Начертай се в мен с изящество на щрихи,
загатващи контурите на пролетни цветя...
Обещай ми, обещай ми... много тихи
да разцъфнем с теб... сега... сега...

Влей се в мен със силата на прилив,
шеметно заливащ илюзорния си бряг...
Зная, зная... няма да ми стигне,
вливай се във мен и пак... и пак...

© Мммм All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??