Дъждът вали, вали, вали.
Валят и моите мечти.
Звезда и то каква!?
Падаща!
Да си пожелая, но какво?
Топло мекичко легло.
Не! Имам си легло.
Мекичко и топло.
Имам всичко, от което се нуждая
и всичко, което мога да си пожелая.
Чакай, чакай, остана едно!
ЩАСТИЕТО!!!
© Ана-Мария Динева All rights reserved.